Новий Land Cruiser 200 вже в Україні



В офіційній дилерській мережі Toyota в Україні вже можна придбати новий Toyota Land Cruiser 200. Автомобіль отримав надзвичайно мужній, виразний та абсолютно новий дизайн екстер’єру, а також повністю оновлений сучасний інтер’єр.

Тoyota Land Cruiser 200 оснащується бензиновим 4,6-літровим двигуном або оновленим турбодизельним 4,5-літровим двигуном з 6-ступеневою автоматичною коробкою передач. Автомобіль можна придбати в офіційній дилерській мережі Toyota в трьох варіантах комплектації на вибір.

Мужній та сміливий екстер’єр Land Cruiser 200 отримав оновлений дизайн капота, переднього та заднього бамперів, решітки радіатора, передніх крил, нові світлодіодні блоки фар, а також нові 18- або 20-дюймові легкосплавні диски*. До існуючих кольорів екстер’єру було додано нові гами, а саме: темно-синій та червоно-коричневий.

Land Cruiser 200 відомий своєю практичною функціональністю та високою якістю. В інтер’єрі нового автомобіля панує атмосфера розкоші, комфорту та впевненості. Абсолютно нова панель приладів, центральна шкіряна консоль, безпровідний зарядний пристрій для смартфонів та новий великий 9-ти дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи Toyota Touch Pro з навігаційною системою GPS забезпечать комфортні подорожі на будь-які відстані. На вибір клієнта також доступні нові варіації кольорів шкіряного оздоблення інтер’єру: чорний, темно-коричневий та бежевий.

Автомобіль оснащується бензиновим 4,6-літровим двигуном потужністю 309 к. с. або оновленим турбодизельним двигуном V8 об’ємом 4,5 л, що розвиває потужність у 249 к. с., має крутний момент у 650 Н·м, тим самим, для більш комфортної та динамічної їзди, відтепер пропонує на 14 к. с. та 35 Н·м більше за показники попереднього двигуна. Обидва двигуни відповідають вимогам екологічного стандарту Euro 5.

За майже 65 років своєї легендарної історії Land Cruiser міцно закарбував своє ім’я серед найкращих позашляховиків світу. Не став виключенням і новий Land Cruiser 200. На додаток до таких надійних та перевірених систем допомоги на бездоріжжі, як Crawl Control, система допомоги під час повороту на бездоріжжі (Off-road Turn Assist) тощо, з’явилася інноваційна система панорамного огляду з функцією «Прозорий капот», яка опрацьовує зображення з 4 камер кругового огляду через внутрішній графічний процесор та відображає їх на 9'' сенсорному дисплеї, дозволяючи «зазирнути» під передній бампер автомобіля під час подолання перешкод на бездоріжжі.

Одним із найважливіших завдань нового Land Cruiser 200 є піклування про безпеку водія та пасажирів під час керування автомобілем. Задля цього компанія Toyota реалізувала в автомобілі передову та новітню систему безпеки Toyota Safety Sense, яка функціонує за допомогою монокамери та міліметрового радара та являє собою пакет із 5 активних систем безпеки:

  • система попередження про загрозу фронтального зіткнення з функцією автоматичного гальмування;

  • система розпізнання та інформування водія про дорожні знаки;

  • круїз-контроль з функцією підтримки безпечної дистанції до автомобіля, що їде попереду;

  • система автоматичного дальнього світла;

  • система контролю та інформування про втомлення водія.

   
Новий Land Cruiser 200 доступний на українському ринку у трьох варіантах комплектації на вибір: Elegance, Prestige та Premium, що дозволяє обрати автомобіль, який максимально відповідає вашим вподобанням.
 


* Залежно від комплектації.

За додатковою інформацією про новий Toyota Land Cruiser 200, включаючи ціни, звертайтеся, будь ласка, в  Тойота Центр Чернівці "Олімп-Моторс":

м. Чернівці,
вул. Хотинська, 49 "З"

тел. +380 372 54 34 01