Оновлений Toyota Land Cruiser Prado

Попередній прийом замовлень відкрито


В Тойота Центр Чернівці "Олімп-Моторс" розпочато прийом замовлень на оновлений Land Cruiser Prado з абсолютно новим дизельним двигуном об’ємом 2,8 л, що став ще більш ефективним, економічним та досконалим, та оновленим бензиновим двигуном об’ємом 2,7 л VVT-i. Всі двигуни, що представлені на ринку України, обладнані новими шестишвидкісними автоматичними трансмісіями та відповідають екологічному стандарту Евро 5.

Спеціально для оновленого Toyota Land Cruiser Prado був розроблений новий турбодизель робочим об’ємом 2,8 л, який був створений на основі найсучасніших технологій і безцінного досвіду конструювання дизельних двигунів компанії Toyota, накопиченого протягом кількох десятиліть. При створенні двигуна нового покоління пріоритетними цілями для розробників стали зниження рівня шумів і вібрацій та збільшення потужності й тяги при зниженні обсягу камери згоряння. Також перед інженерами стояло завдання підвищити економічність та екологічні характеристики порівняно з попередньою генерацією двигуна. Всі ці впровадження знайшли втілення у двигуні нової серії Global Diesel (GD) — 1GD-FTV.

При робочому об’ємі 2755 см3 новий двигун розвиває максимальну потужність 177 к. с. при 3400 об./хв. Максимальний крутний момент збільшився на 40 Н·м, до 450 Н·м у робочому діапазоні 1600-2400 об./хв. При цьому витрата пального у всіх режимах руху істотно знизилася. З новим двигуном Toyota Land Cruiser Prado споживає всього 7,4 л/100 км у змішаному циклі. Домогтися поліпшення абсолютно всіх робочих характеристик інженерам Toyota вдалося завдяки абсолютно новій, більш ефективній турбіні, більш ефективному розміщенню інтеркулера, збільшенню робочого тиску в системі впорскування до 2200 бар, оптимізації конструкції двигуна, більш ефективному процесу згоряння пального і вдосконаленій системі випуску.

Для усіх представлених в Україні двигунів доступна нова 6-ступенева автоматична трансмісія. Збільшення числа передач дозволило підвищити комфорт руху, знизити витрату пального та ще краще розкрити потенціал кожного двигуна. З новою 6-ступеневою автоматичною коробкою передач і новим турбодизельним двигуном Land Cruiser Prado став ще більш динамічним. Поява шостої, більш довгої ступені привела до зниження середніх оборотів двигуна на крейсерських швидкостях, що сприяє зниженню витрати пального.

Також оновлений Toyota Land Cruiser Prado, окрім класичних варіантів - чорного та бежевого, можна замовити з новою благородною темно-коричневою оббивкою шкіряних сидінь та інтер’єром із сріблястими вставками, що імітують алюміній.

За додатковою інформацією щодо оновленого Toyota Land Cruiser Prado, включаючи ціни, звертайтеся, будь ласка,  в Тойота Центр Чернівці "Олімп-Моторс":

м. Чернівці,
вул. Хотинська, 49 "З"

Телефон: +380 372 54 34 01