Toyota облаштовує осередки тепла по Україні

Від 25 січня дилерські центри Toyota — це вже не просто місце, де можна придбати й обслужити автомобіль. Відтепер для мешканців міст, у яких працюють ДЦ*, вони стануть осередками тепла та затишку.

Завдяки автономним джерелам енергії тут можна зігрітися, погортати стрічку новин, якщо ви вже давно без зв’язку, підзарядити гаджети чи попрацювати за ноутбуком. В «Осередках тепла» також можна відпочити з дітьми під час блекауту — подивитися мультики, допомогти їм зробити домашнє завдання чи навіть підготувати малюнок на конкурс «Авто твоєї мрії» **.

Завдяки спільним зусиллям «Тойота-Україна»,Toyota Motor Europe і дилерських центрів пункти обігріву забезпечені всім необхідним для комфортного перебування: кріслами, стільцями, пледами, подушками та винятковою атмосферою гостинності.

Що вирізняє «Осередки тепла Toyota»?

  • Є постійне резервне живлення. Адже дилерські центри оснащені генераторами та портативними зарядними станціями. Тому, навіть якщо генератор потрібно буде відключити, живлення подаватиметься від станцій.
  • Завжди тепло. Всі центри вже мають альтернативні способи опалення. Тож у разі тривалого блекауту застосовуватимуться портативні обігрівачі.
  • А ще тут є стабільний зв’язок. Чимало дилерів уже мають супутникові системи, інші підключені до інтернету за допомогою оптоволокна. Це дає змогу бути онлайн, поки є електрика у провайдера.

Отже, якщо ви шукаєте місце, де є світло, тепло та вай-фай, де можна випити чай та каву і де на вас радо чекають, дізнавайтеся адреси найближчих дилерських центрів Toyota за посиланням.

*За винятком Тойота Центр «Автоарт» (м. Харків), Тойота Центр «Авто-Плаза» (м. Херсон), Тойота Центр «Азов Мотор» (м. Маріуполь), Тойота Центр «ВіДі Пальміра» (м. Одеса), «Автосаміт на Столичному» (м. Київ).
Осередки тепла в Тойота Центр «КиТ-Т» (м. Миколаїв) і Тойота Центр «Талісман-Схід» (м. Краматорськ) відкриються трохи згодом.

**Конкурс проводиться у період з 19 грудня 2022 р. до 20 лютого 2023 р. в офіційних дилерських центрах Toyota в Україні. Детальні умови та Офіційні правила конкурсу — на сайті.

Дбати про клієнтів — філософія бренда. Велика сім’я Toyota не стоїть осторонь і доводить, що навіть у темні часи можна бути джерелом світла та тепла, яке зігріє не одну українську родину.

Чекаємо в гості у Тойота Центр Чернівці «Олімп-Моторс»!