В Україні починаються продажі оновленого Toyota Land Cruiser 200 в комплектації Executive Lounge

Toyota представляє оновлену версію Toyota Land Cruiser 200 в топовій комплектації Executive Lounge*.

Автомобіль став ще більш стильним, комфортним та надійним. В Україні продажі оновленої версії Toyota Land Cruiser 200 Executive Lounge стартують уже 7 вересня.

Поліпшений дизайн

Toyota Land Cruiser 200 в оновленій комплектації Executive Lounge отримав стильні деталі екстер’єру, що відразу привертають увагу. Серед них — накладка переднього бампера та решітка радіатора з ексклюзивним дизайном. Фронтальний бампер отримав великий повітрозабірник і вишукані окантовки протитуманних фар. А нова решітка має яскравий горизонтальний елемент у центрі, що виділяється на тлі затемнених деталей і ділить її навпіл. Завдяки цим змінам екстер’єру масивна передня частина автомобіля в комплектації Executive Lounge стала більш динамічною.


Окрім того, оновлена версія автомобіля отримала корпуси дзеркал заднього огляду чорного кольору з хромованою декоративною вставкою та ексклюзивні легкосплавні 20-дюймові диски.

Інтер’єр Toyota Land Cruiser 200 Executive Lounge продовжує вражати вишуканими деталями, зокрема елегантним стилем прострочки сидінь та особливими панелями дверей, які поєднують натуральну і синтетичну шкіру.
Системи безпеки

Високий рівень активної та пасивної безпеки Executive Lounge забезпечують пакет систем Toyota Safety Sense, система моніторингу сліпих зон BSM, система допомоги при виїзді з паркування RCTA, активні підголівники передніх сидінь і 10 подушок безпеки.

Максимальний комфорт водія та пасажирів


Toyota Land Cruiser 200 Executive Lounge оснащено технологіями, які забезпечують максимальний комфорт під час водіння. Серед них — унікальна у своєму класі адаптивна гідропневматична підвіска, що дозволяє зручно регулювати висоту положення кузова. Крім того, механізм рульового керування зі змінним зусиллям (VGRS) дає можливість маневрувати на низьких швидкостях та зберігати стабільність під час їзди трасою.

Ще комфортнішою поїздку роблять світлодіодне головне світло, аудіосистема JBL із 14 динаміками, повний зимовий пакет, електричний зсувний люк та багато іншого.

Потужність та універсальність


Оновлена версія Toyota Land Cruiser 200 Executive Lounge зберігає високі показники прохідності та надійності своєї моделі. Автомобіль оснащено потужними двигунами V8 — 4,6-літровим** бензиновим з потужністю 309 к. с. та 4,5-літровим** дизельним з потужністю 249 к. с. Останній також вирізняється високим крутним моментом, який становить 650 Нм.

Елегантний та надійний Toyota Land Cruiser 200 в оновленій комплектації Executive Lounge допоможе з комфортом подолати будь-які перешкоди. Деталі щодо характеристик Toyota Land Cruiser 200 та цін можна дізнатися в Тойота Центр Чернівці «Олімп-Моторс».

* Наведені тут і далі назви комплектацій та кольорів кузова/салону є суто умовними, використовуються винятково заради зручності в розподілі наборів параметрів автомобіля та можуть відрізнятися або бути відсутніми в інших документах або матеріалах.
** Значення вказане умовно та може незначною мірою відрізнятися від робочого об’єму двигуна. Більш детальна інформація наявна в Тойота Центр Чернівці «Олімп-Моторс».
За додатковою інформацією щодо Toyota Land Cruiser 200, включно з цінами, звертайтеся, будь ласка, до Тойота Центр Чернівці «Олімп-Моторс».