Автомобіль твоєї мрії — 2019

Розпочинається онлайн-голосування глядацьких симпатій у межах Сьомого національного конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії - 2019»

З 01 по 20 лютого 2019 року на сайті конкурсу відбудеться онлайн-голосування серед учасників Сьомого національного конкурсу дитячого малюнка «Автомобіль твоєї мрії — 2019», який проходив із 16 листопада 2018 року по 16 січня 2019 року в офіційних дилерських центрах Toyota в Україні.

Відвідувачі сайту обиратимуть кращі на їх думку роботи шляхом онлайн-голосування за допомогою «лайків». Кожен бажаючий зможе віддати лише один голос за один малюнок, але кількість робіт, за які можна проголосувати, не обмежена. Умови прийняття участі – онлайн-реєстрація відвідувачів на сайті конкурсу за посиланням dreamcar.toyota.ua.

Роботи, які набрали найбільшу кількість голосів, буде оголошено не пізніше 12 березня 2019 року на офіційному сайті «Тойота-Україна» www.toyota.ua

Організатором Національного конкурсу дитячого малюнку «Автомобіль твоєї мрії — 2019» є офіційний дистриб’ютор автомобілів Toyota в Україні ПІІ «Тойота-Україна». Детальні умови конкурсу викладені в Офіційних правилах, що розміщені на сайті www.dreamcar.toyota.ua.

Toyota. Уяви майбутнє