Спеціальна пропозиція на Land Cruiser

Land Cruiser – це не просто автомобіль. Це символ лідерства та технологічної переваги Toyota на світовому та українському ринках.
Дизайн Toyota Land Cruiser — це поєднання особливостей легендарної лінійки Land Cruiser і динамічності нового покоління, неймовірної потужності та елегантності.Цей автомобіль підкреслює ваш статус і бездоганний смак, гарантує високий рівень комфорту та прохідності на дорозі.
Land Cruiser має цілий ряд off-road функцій, що вигідно відрізняють його. Завдяки жорсткій рамній конструкції та оптимальній геометрії кузова він є надійним позашляховиком із підвищеною прохідністю.
Для міста все також продумано — системи допомоги при паркуванні, сучасне мультимедіа та багато інших цікавих функцій.
Toyota Land Cruiser вражає плавністю ходу і функціональністю. Стильний інтер’єр культового позашляховика виділяє його серед інших автомобілів. Виготовлене з найякісніших матеріалів сидіння водія має безліч налаштувань та дарує відчуття комфорту.
Незалежно від того, чи ви подорожуєте по бездоріжжю або на шосе, Toyota Land Cruiser завжди буде вашим надійним помічником.

Відчуйте потужність та елегантність Land Cruiser і підкоріть будь-які шляхи з впевненістю.

З 06 лютого до 30 квітня 2024 року в Тойота Центр Чернівці "Олімп-Моторс" діють спеціальні умови придбання, а саме вигода 5% на автомобілі Toyota Land Cruiser 2023 року виробництва в комплектації Premium.

 

За детальною інформацією щодо комплектації та наявності автомобілів, звертайтесь, будь ласка, до Тойота Центр Чернівці "Олімп-Моторс", вул. Хотинська, 75, тел. +38067 373 24 82

Зовнішній вигляд авто може відрізнятисьвід зображеного. Пропозиція не є публічною офертою.


Запис на онлайн-консультацію