Toyota Highlander з вигодою 11%*

В Тойота Центр Чернівці "Олімп-Моторс" з 03 січня до 30 квітня 2024р. діє спеціальна цінова пропозиція на обмежений склад автомобіля Toyota Highlander 2022р.в., комплектації PREMIUM*.


Toyota Highlander — динамічний та елегантний повнопривідний кросовер для ділових та сімейних подорожей. Автомобіль поєднує інтелектуальні технології, що гарантують підвищену безпеку на дорогах та максимальний комфорт під час довготривалих подорожей як містом, так і за його межами на великі відстані. В його просторому інтер’єрі комфортно розміщуються до 7 пасажирів. Простір багажного відділення облаштований для зручного транспортування великого об’єму речей.

Особливості моделі в комплектації Premium:

 - глобальна модульна платформа Toyota TNGA-K (Toyota New Global Architecture), що забезпечує новий рівень керованості та комфорту завдяки міцнішій конструкції кузова, низькому центру тяжіння та задній двоважільній підвісці.

 - інтелектуальна система безпеки Toyota Safety Sense 2.0. Вона містить: систему запобігання зіткненням із виявленням пішоходів як удень, так і вночі; систему адаптивного круїз-контролю, що працює у повному діапазоні швидкостей; систему допомоги утримання у смузі руху; систему автоматичного дальнього світла; систему розпізнавання та інформування про дорожні знаки.

 - інноваційна система повного привода — Dynamic Torque Vectoring, що у разі потреби автоматично розподіляє крутний момент між задніми колесами за допомогою спеціальних електричних муфт. Ця система допомагає підвищити рівень безпеки під час керування автомобілем, а також плавно проходити складні ділянки дороги. Dynamic Torque Vectoring контролюється електронною системою управління та за потреби підключає задню вісь, що забезпечує оптимальне співвідношення крутного моменту як на осях, так і на окремому колесі.

Panoramic View Monitor (PVM) — системою кругового огляду на 360° із передньою, задньою та двома бічними камерами. Вона виводить на монітор інформацію про невидимі з місця водія перешкоди. Це дозволяє суттєво знизити ризик аварійних ситуацій під час паркування у місті.

 - сучасна мультимедійна система. Преміальна аудіосистема JBL8-дюймовий сенсорний дисплей, підтримка систем Apple Car Play® та Android Auto™ для комфортного керування смартфонами під час подорожей.

 - панорамний дах з електричним зсувним люком, 20-дюймові легкосплавні диски, проєкційний HUD-дисплей для відображення на лобовому склі найважливішої інформації щодо роботи автомобіля та деталей подорожі.


*Вигода діє в Тойота Центр Чернівці  «Олімп-Моторс», за адресою м. Чернівці, вул. Хотинська, 75, за умови наявності автомобілів на складі. Вигода 11% розповсюджується на автомобілі Toyota Highlander 2022 р. в., комплектації PREMIUM,  За додатковою інформацією про вигоду на авто, ціну, наявність авто, звертайтеся до менеджерів відділу продажу офіційного дилера Тойота Центр Чернівці  «Олімп-Моторс» звертайтеся, будь ласка, до Тойота Центр Чернівці «Олімп-Моторс». Не є публічною офертою.