LAND CRUISER GR SPORT з вигодою 7 %

  Toyota Land Cruiser — це поєднання особливостей легендарної лінійки Land Cruiser і динамічності нового покоління, неймовірної потужності та елегантності.Цей автомобіль підкреслює ваш статус і бездоганний смак, гарантує високий рівень комфорту та прохідності на дорозі. Land Cruiser має цілий ряд off-road функцій, що вигідно відрізняють його. Завдяки жорсткій рамній конструкції та оптимальній геометрії кузова він є надійним позашляховиком із підвищеною прохідністю. Для міста все також продумано — системи допомоги при паркуванні, сучасне мультимедіа та багато інших цікавих функцій. Toyota Land Cruiser вражає плавністю ходу і функціональністю. Стильний інтер’єр культового позашляховика виділяє його серед інших автомобілів. Виготовлене з найякісніших матеріалів сидіння водія має безліч налаштувань та дарує відчуття комфорту.

Land Cruiser GR SPORT — це найвище втілення позашляхових характеристик у лінійці комплектацій моделі. Автомобіль має впізнавані елементи екстер’єру та салону:

  • спеціальні версії бамперів
  • чорні віконні молдинги
  • зовнішні дзеркала
  • ручки дверцят
  • пороги та молдинги колісних арок
  • глянцева чорна радіаторна решітка.

На особливий статус моделі вказують логотипи GR SPORT та стильне брендування Toyota — матовий білий напис на решітці спереду та емблема Toyota на чорному тлі на задніх дверцятах.

 

З 06 лютого до 30 квітня 2024 року в Тойота Центр Чернівці "Олімп-Моторс" діють спеціальні умови придбання, а саме вигода 7% на автомобілі Toyota Land Cruiser 2023 року виробництва в комплектації GR Sport з 3,5-літровим бензиновим двигуном V6 із подвійним турбонаддувом та 3,3-літровим дизельним двигуном V6 із подвійним турбонаддувом.

 


За детальною інформацією щодо ціни та наявності автомобілів, звертайтесь, будь ласка, до Тойота Центр Чернівці "Олімп-Моторс", вул. Хотинська, 75, тел. +38067 373 24 82

Зовнішній вигляд авто може відрізнятись від зображеного. Пропозиція не є публічною офертою.