На сервіс завітай та Сorolla вигравай!

Toyota запрошує на сервіс!

Запрошуємо всіх власників автомобілів Toyota у період з 25 квітня по 30 листопада 2016 року завітати до Тойота Центр Чернівці "Олімп-Моторс" та скористатися спеціальною сервісною пропозицією по заміні масла.

ss

     Своєчасна  турбота  про заміну масла двигуна є запорукою тривалої та безвідмовної роботи «сталевого серця» Вашого автомобіля незалежно від терміну його експлуатації.

     Попіклуйтеся про своєчасне проходження  регламентного технічного обслуговування і отримайте спеціальну цінову пропозицію по заміні моторного масла і масляного фільтра.

     Зазначена спеціальна пропозиція розповсюджується на  оригінальні синтетичні моторні масла SAE 5W-30 Premium Fuel Economy та оригінальні масляні фільтри,  призначені відповідно для бензинових та дизельних двигунів з урахуванням особливостей їх експлуатації.

     Оригінальне моторне масло Toyota спеціально розроблене, випробуване та схвалене для використання у двигунах Toyota. Це масло, якому можна довіряти, яке забезпечує захист двигуна та його функціональність у кожній подорожі.

     Відповідно до моделі, типу двигуна та віку автомобіля Вам будуть запропоновані  індивідуальні сервісні пакети по заміні моторного масла та масляного фільтра за фіксованою ціною. 

Модель

Ціна пакетної пропозиції, грн. з ПДВ

AURIS

від 923

AVENSIS

від 967

CAMRY

від 1 034

COROLLA

від 900

HIGHLANDER

від 1 091

HILUX

від 1 163

LAND CRUISER 100

від 1 559

LAND CRUISER 200

від 1 291

LAND CRUISER PRADO

від 1 264

PRIUS

від 984

RAV4

від 984

VENZA

від 1 091

YARIS

від 883

     Детальну інформацію щодо вмісту та вартості послуги саме для Вашого автомобіля дізнайтесь у сервісного консультанта.

Але це ще не все!

     Клієнти, що в період з 25 квітня по 30 листопада 2016 року, які замовили, оплатили роботи з технічного обслуговування що містять  заміну моторного масла на автомобілі Toyota* отримають можливість зареєструватися для участі у розіграшу автомобіля Toyota Corolla з нагоди 50-річчя легендарної моделі, що відзначається цього року.

     Визначення переможця розіграшу  відбудеться у грудні 2016 року

     Розіграш проводиться на території України окрім населених пунктів, на території яких здійснювалася антитерористична операція. З повним переліком критеріїв визначення учасників розіграшу, а також детальними умовами участі в розіграші можна ознайомитися у дилера та за посиланням.