Нагородження переможця сервісної акції

 img_4545_01

 

13 грудня 2016 року у головному офісі ПІІ «Тойота-Україна» відбувся розіграш серед учасників акції
«На сервіс завітай та Corolla вигравай!»


В період з 25 квітня по 30 листопада 2016 року клієнти, які замовили, оплатили роботи з технічного обслуговування по заміні моторного масла на автомобілі Toyota, отримали  можливість зареєструватися для участі у розіграшу автомобіля Toyota Corolla з нагоди 50-річчя легендарної моделі.


13 грудня 2016 року у головному офісі ПІІ «Тойота-Україна» відбувся розіграш серед учасників кампанії «На сервіс завітай та Corolla вигравай!». Протягом 8 місяців дії кампанії у розіграшу було зареєстровано понад 12 тисяч учасників, які скористались послугами із заміни масла у дилерській мережі Toyota в Україні. 

 

За допомогою незалежного онлайн ресурсу переможцем розіграшу та власником автомобіля Toyota Corolla був визначений – Лисак Іван Йосифович з міста Чернівці.

 

«Клієнт перш за все – це головна філософія бренду Toyota. Задоволеність та лояльність до офіційного сервісу –  це найвища винагорода, яку ми отримуємо від наших клієнтів. Отримуючи такі щирі емоції та посмішки, ми мотивуємося рухатись вперед та постійно вдосконалюватися. Маємо надію, що нова Toyota Corolla стане надійним партнером нашого переможця і буде дарувати комфорт та безпечну подорож щодня», - зазначив у своїй вітальній промові Генеральний директор ПІІ «Тойота-Україна» Аібара Такахіде під час підписання договору з Лисаком Іваном Йосифовичем.


28 грудня 2016 року у дилерському центрі «Тойота Центр» Чернівці «Олімп Моторс» відбулася урочиста церемонія  вручення головного призу кампанії.

 

«У виграш автомобіля Toyota Corolla спершу було важко повірити. Сервісні роботи із заміни масла були виконані ще літом, тому досить не очікувано було отримати телефонний дзвінок з такою надзвичайною новиною. З моменту придбання автомобіля користуюся тільки послугами офіційного сервісу, головними перевагами якого є професіоналізм кожного співробітника та якісний сервіс, який вони надають своїм клієнтам. Неймовірно задоволений та щасливий, що цей комфортний автомобіль - Toyota Corolla - стане надійним помічником у щоденних справах моєї родини», - прокоментував Лисак Іван Йосифович.


ПІІ «Тойота-Україна» вітає переможця розіграшу Лисака Івана Йосифовича і бажає легких доріг, задоволення від керування Toyota Corolla та неймовірних емоцій у родині Toyota.