Сервісна пропозиція "Подих весни"

 se315_ls

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сервісна пропозиція "Подих весни"

З 07.04.2016 по 30.04.2016 на СТО Тойота Центр Чернівці діє весняна сервісна акція "Подих весни"!

Власники не гарантійних* автомобілів Toyota та Lexus мають можливість замінити фільтр салону (вугільний) за спеціальною ціною 399грн.

За даними моніторингової групи TOYOTA, за одну годину руху автомобіля через салон автомобіля проходить об'єм повітря понад 20000 літрів. Частину цього повітря ми пропускаємо через свої легені, тому дуже важливо здійснювати своєчасну заміну фільтруючого елемента в повітряному фільтрі салону. Виробник фільтрів, рекомендує робити заміну повітряного фільтра салону через кожні 12000-15000 км пробігу або хоча б 1 раз на рік. Якщо автомобіль експлуатується в регіоні з великою запиленістю  повітря, то фільтр потрібно міняти частіше

       Фільтри салону бувають двох видів: простий, він же протипиловий (його відмітна особливість - білий колір) і фільтр з активованим вугіллям (він має сірий колір). Фільтр з активованим вугіллям схожий на брудний протипиловий фільтр, нехай вас це не бентежить. Цей сірий колір йому надає покриття з активованого вугілля.

Звичайний протипиловий фільтр салону автомобіля можна порівняти з простою захисною маскою.

Фільтр з активованим вугіллям має сірий і колір і функціонально схожий на протигаз.

Все більше автовласників віддають перевагу комбінованим фільтрам із шаром активованого вугілля замість простих пилових фільтрів. У деяких автомобілях навіть кріплять окремі пакети з активованим вугіллям. Завдяки багатошаровій конструкції таких фільтрів вони поєднують дві різні функції: утримують частинки бруду, такі як пил, пилок, сажа і видаляють з повітря шкідливі вихлопні гази, неприємні запахи, знижують високу концентрацію озону. При цьому активоване вугілля вбирає в себе гази (в основному вуглеводень, а також неорганічні небезпечні гази, такі як сірководень, сірчистий і чадний гази). Брудний фільтр салону викликає не тільки неприємні запахи, але розмножує бактерії.Симптоми забрудненого повітряного фільтра салону: слабкий приплив повітря, відповідно погане охолодження влітку і поганий прогрів взимку і запітнілі скла.

Якщо фільтр не поміняти вчасно, то бруд разом з вологою створює сприятливе середовище для бактерій і цвілевих грибів, які можуть розмножитися в каналах систем вентиляції та кондиціонування повітря, що стає причиною вкрай неприємного запаху і шкідливих для здоров'я випарів.

Повітряні фільтри салону з активованим вугіллям забезпечують значно більш корисний для здоров'я повітря в салоні автомобіля. Це дуже важливо для алергіків, пасажирів з загостреним нюхом і захворюваннями дихальних шляхів. Такий фільтр можна порівняти з протигазом, який захищає людину від шкідливих газів навколишнього середовища. З огляду на той факт, що екологічна ситуація в великих містах нашої країни все більше схожа на голлівудські сценарії про сумне майбутнє Землі, зовсім не зайвим буде захистити себе і свою сім'ю в автомобілі.

* Не гарантійні авто - автомобілі, яким більше 3 -х років чи 100 тис. км. пробігу.

 

Чекаємо на Вас:

СТО Тойота Центр Чернівці "Олімп-Моторс"

м.Чернівці, вул. Хотинська, 49 "З"

тел. (0372) 900-255

+38099 754 74 56 / +38067 373 24 82