Toyota Corolla + комплект зимової гуми у подарунок!

222

 Нова Toyota Corolla + комплект зимової гуми у подарунок*!

Тільки з З 24 жовтня по 31 грудня при купівлі нового автомобіля Toyota Corolla Ви отримуєте комплект зимової гуми у подарунок*! 

Нова Toyota Corolla – один із найпопулярніших автомобілів у лінійці Toyota.

Новий седан Toyota Corolla представлено у прогресивнішому дизайні. Було проведено рестайлінг автомобіля, щоб ще більше підкреслити елегантний екстер’єр, який включає тонку верхню радіаторну решітку, нові світлодіодні фари**, змінений передній бампер із великою нижньою решіткою, а також хромовану накладку, що з’єднує блоки задніх світлодіодних фар*** та додатково підкреслює ширину авто. 

Нововведення торкнулися і функціональних властивостей автомобіля: вперше в Corolla – підігрів керма***; кольоровий мультиінформаційний TFT- дисплей 4.2"*** на панелі приладів; збільшений до 7" кольоровий багатофункціональний сенсорний дисплей мультимедійної системи Toyota Touch 2 із 6 динаміками та сенсорними клавішами***, що відтепер за дизайном нагадує планшет. 

Аспекти безпеки також зазнали вдосконалень, що проявилися у вигляді системи стабілізації автомобіля – VSC***, протибуксувальної системи – TRC***, бічних захисних шторок для передніх та задніх пасажирів**.

* під подарунком мається на увазі придбання за 1грн. з ПДВ

**Для комплектації Style.

***Для комплектацій Active та Style.

 

Деталі акції та ціни на нову Toyota Corolla Ви можете дізнатися в Тойота Центр Чернівці "Олімп-Моторс":

м. Чернівці, вул. Хотинська, 49 "З"

тел. (0372) 54-34-01, 099 754 74 59