Toyota Land Crusier 200 Special Edition

bez_imeni_2

В Тойота Центр Чернівці "Олімп-Моторс" вже доступна для замовлення нова лімітована версія Special Edition для легендарного позашляховика Toyota Land Crusier.

Ексклюзивна комплектація  Toyota Land Cruiser 200 Special Edition - це ще більш розкішний інтер'єр з максимальним рівнем оснащення.

У зовнішньому оформленні спеціальної серії поєднано справжню міць, функціональність та неабиякий комфорт, включаючи затемнені головні фари, спортивні накладки на бампери, особливу решітку радіатора, рейлінги з хромованими елементами, накладки на дзеркала з яскравими хромованими вставками на темному фоні, 20-дюймові легкосплавні колісні диски та емблему на задній стійці.

Спеціальна лімітована версія доступна для замовлення в двох кольорах кузова (чорний і білий)  з дизельним двигуном об'ємом 4,5 л. з шестиступеневою автоматичною коробкою передач.

Додаткове оснащення автомобіля Toyota Land Cruiser 200 Special Edition включає в себе:

  • Решітка радіатора з ламелями в колір кузова;
  • Рейлінги на даху c елементами матового хрому;
  • Фари головного світла з чорними вставками;
  • Інтер'єр з ромбовидної прострочкою.

Також, для даної версії з чорним або коричневим інтер'єром є можливість вибрати колір стелі: світлий або чорний.

І тільки для даної версії доступні декоративні вставки інтер'єру, що імітують алюміній.

Щоб дізнатись детальніше щодо ціни та умов замовлення  лімітованої версії Special Edition, звертайтесь, будь ласка, до менеджерів Тойота Центр Чернівці "Олімп-Моторс":

  • Адреса: вул. Хотинська, 49 "З"
  • тел. +38 (0372) 54-34-01, +38 (099) 754-74-59