TOYOTA ВІДНОВЛЮЄ РОБОТУ В УКРАЇНІ

Компанія розуміє необхідність подальшого економічного розвитку, тому відновлює свою діяльність в Україні із дотриманням необхідних заходів безпеки для співробітників і відвідувачів. Зокрема, у деяких регіонах повернуться до роботи офіційні дилерські центри.

Нижче ви можете знайти повний перелік дилерських центрів, які наразі працюють. З графіком роботи ви можете ознайомитись на офіційних сайтах дилерських центрів Тойота:

Тойота Центр Біла Церква «Автосаміт «Біла Церква» (сервіс, продажі запасних частин та аксесуарів)

Тойота Центр Вінниця «Преміум Моторс» (сервіс, продажі нових авто та авто з пробігом, продажі запасних частин та аксесуарів)

Тойота Центр Дніпро «Алмаз Мотор» (сервіс, продажі запасних частин та аксесуарів)

Тойота Центр Запоріжжя  «Восток Автомир (сервіс, продажі запасних частин та аксесуарів)

Тойота Центр Житомир «Стар Кар» (сервіс, продажі запасних частин та аксесуарів)

Тойота Центр Івано-Франківськ «Класик-Авто» (сервіс, продажі нових авто та авто з пробігом, продажі запасних частин та аксесуарів)

Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному» (сервіс)

Тойота Центр Київ «ВіДі Автострада» (сервіс, продажі запасних частин та аксесуарів)

Тойота Центр Київ «Автосаміт» (сервіс)

Тойота Центр Краматорськ  «Талісман-Схід» (сервіс)

Тойота Центр Кривий Ріг  «Алмаз Сістем» (сервіс, продажі запасних частин та аксесуарів)

Тойота Центр Кропивницький «Мотор Олві» (сервіс)

Тойота Центр Луцьк «Автоконцепт» (сервіс, продажі нових авто та авто з пробігом, продажі запасних частин та аксесуарів)

Тойота Центр Львів «Діамант»  (сервіс, продажі нових автомо)

Тойота Центр Одеса «Інжпроект» (сервіс)

Тойота Центр Одеса «ВіДі Пальміра» (сервіс, продажі запасних частин та аксесуарів)

Тойота Центр Тернопіль «Кристал Моторс» (сервіс, продажі нових авто та авто з пробігом, продажі запасних частин та аксесуарів)

Тойота Центр Ужгород «Карат Мотор» (сервіс, продажі нових авто та авто з пробігом, продажі запасних частин та аксесуарів)

Тойота Центр Хмельницький «Гранд Мотор» (сервіс, продажі нових авто та авто з пробігом, продажі запасних частин та аксесуарів)

Тойота Центр Чернівці «Олімп-Моторс» (сервіс, продажі нових авто та авто з пробігом, продажі запасних частин та аксесуарів)

 

Слідкуйте за оновленням роботи дилерської мережі Toyota в Україні на нашому сайті та на офіційних сторінках Toyota у соціальних мережах Facebook та Instagram.

Компанія активно залучена до надання гуманітарної допомоги постраждалим, а саме українським співробітникам Toyota, їхнім сім’ям та біженцям з України. Для цих груп населення компанія збирає фінансову допомогу на суму до 2,5 млн євро. Оновлення щодо подальшої гуманітарної діяльності публікуватимуться на офіційному сайті.